Chełmska kuchnia
piotr.w4 - sobota 2 sty 2010 20:52:41
Ostatnio miałem przyjemność posmakować domowego wypieku chleba. Taki chleb jest zdrowy i pyszny. Okazuje się, że w dzisiejszych czasach wiele osób wypieka taki chleb w domowym piekarniku. Cała procedura jest bardzo prosta. Wystarczy wybrać się do młyna w Sielcu oddalonym o ok. 8 km. od Chełma w kierunku Wojsławic. Tam można nabyć gotową mieszankę z przepisem. Dowiedziałem się, że jest to ich specjalna receptura, gwarantująca możliwość łatwego wypieku chleba w domowych warunkach. Użyte składniki są naturalne i pozbawione konserwantów. Pycha ...
Marta - niedziela 3 sty 2010 00:22:05
Ja już od dawna co piątek wypiekam taki chlebek na weekend. Do wypieku dodaje różne ziarna, najbardziej pasuje mi słonecznik i len.
Przepyszny chleb najbardziej smakuje z masełkiem, oczywiście jak tylko przestygnie. Chrupiąca skórka uhmm coś wspaniałego.
polecam każdemu niedowiarkowi.
Martazanotowane.pl doc.pisz.pl pdf.pisz.pl ilemaszlat.htw.pl
piotr.w4 - sobota 2 sty 2010 20:52:41
Ostatnio miałem przyjemność posmakować domowego wypieku chleba. Taki chleb jest zdrowy i pyszny. Okazuje się, że w dzisiejszych czasach wiele osób wypieka taki chleb w domowym piekarniku. Cała procedura jest bardzo prosta. Wystarczy wybrać się do młyna w Sielcu oddalonym o ok. 8 km. od Chełma w kierunku Wojsławic. Tam można nabyć gotową mieszankę z przepisem. Dowiedziałem się, że jest to ich specjalna receptura, gwarantująca możliwość łatwego wypieku chleba w domowych warunkach. Użyte składniki są naturalne i pozbawione konserwantów. Pycha ...
Marta - niedziela 3 sty 2010 00:22:05
Ja już od dawna co piątek wypiekam taki chlebek na weekend. Do wypieku dodaje różne ziarna, najbardziej pasuje mi słonecznik i len.
Przepyszny chleb najbardziej smakuje z masełkiem, oczywiście jak tylko przestygnie. Chrupiąca skórka uhmm coś wspaniałego.
polecam każdemu niedowiarkowi.
Marta